BILK Logisztikai Nyrt. raktárbázisa

A Budapest XXIII. kerület Ócsai úti ipari övezet – M0 – Budapest-Kelebia vasút fővonal által határolt mintegy 100 hektáros területen a BILK Logisztikai Nyrt. raktárbázist fejleszt és üzemeltet, a Rail Cargo Terminal-BILK Nyrt. kombinált fuvarozást végez, a MÁV Zrt. a Soroksár terminál teherpályaudvart üzemelteti.

A BILK Logisztikai Nyrt. ebből a területből 77,4 hektárnak a tulajdonosa. Itt felépített raktárbázisának bruttó bérbeadható területe több mint 186 000 m2, melyből 164 500 m2 raktár és 21 500 mirodaterület. A raktárbázis 24 épületből áll, melyből három mellett irodaház is kialakításra került. Teljes körű a logisztikai raktár kínálat, hűtött, temperált, ADR, cross dock, magas és normál raktár egyaránt megtalálható a BILK műszaki palettáján. Az ADR raktárak kivételével minden raktár vízzel oltó automata sprinkler tűzoltó rendszerrel van felszerelve, az irodák légkondicionáltak. Az ingatlanok körül 384 darab kamionparkolóhely, közel 1400 db személygépkocsi parkolóhely és további 18 000 m2 szabadtéri tároló terület is rendelkezésre áll.

Jelenleg is folyik a logisztikai központ fejlesztése a Market Zrt generálkivitelezésében valósul meg a J1-es csarnok 21.000 m2-en melynek iparipadló kivitelezését társaságunk jelenleg is végzi.

FEL