Magyarországon építi ki regionális központját a PEPCO

A raktárbázis mintegy 100 ezer négyzetméteren jön létre, és több mint 640 áruház ellátását biztosítja majd a régióban. Az óriásberuházás a Market munkájával valósul meg.

A lengyelországi székhelyű PEPCO mintegy 27,2 milliárd forintos logisztikai beruházást hoz Magyarországra, hogy a régió valamennyi országát kiszolgálhassa a Pest megyei Gyálról. Ez lesz a PEPCO egyik legnagyobb projektje, valamint az elmúlt évek egyik legnagyobb magyarországi logisztikai beruházása is, amelyet a Market Építő Zrt. kivitelez majd.

A lakberendezési és ruházati termékeket forgalmazó áruházlánc 100 ezer négyzetméteren építi ki hazai raktárbázisát, melyet az állam 1,9 milliárddal támogat.

A vállalat a gyors terjeszkedés, az ideális földrajzi elhelyezkedés, a fejlett infrastruktúra és a kedvező beruházási környezet miatt választotta Magyarországot az új központ létrehozására a versenytársak helyett.

A beruházás 2022-ig több mint 1000 munkahelyet teremt majd, valamint a Pepco a termékek forgalmazásával a belföldi vállalkozások számára is piacot biztosít.

Jövő tavaszra megépül az új PEPCO-központ

A gyáli PEPCO-központ 2020 tavaszára épül föl. Az új központ a vállalat egyik legjelentősebb beruházása, ahonnan a jövőben a PEPCO 140 belföldi üzlete mellett további 500 áruházat szolgálnak majd ki Csehországban, Szlovákiában, Romániában és Bulgáriában.

A Market Zrt. társaságunkat bízta meg a raktárcsarnok ipari padlójának tervezésével.

FEL