Warning: A non-numeric value encountered in /chroot/home/onewebol/hungarianproject.hu/html/wp-includes/media.php on line 3197

GENERÁLKIVITELEZÉS

Több mint 20 éves építőipari múlttal rendelkező cégcsoportunk tagját 2012-ben hoztuk létre ingatlanfejlesztés céljából. Az 1997 tavaszán alapított kivitelező cég eddig Európa-szerte 7 országban végzett építőipari tevékenységeket, nevéhez fűződik a Hárs Lakókert és a Bocskai17 társasházi projektek kivitelezése.

Megbízható kivitel

Sikeresen dolgozunk azért, hogy partnereink teljesen elégedettek legyenek.

Stabil háttér

Az ügyfeleink nemcsak a vásárlóink, hanem hosszú távú együttműködő partnereink is.

Precíz tervezés

Sok éves tapasztalattal és gyakorlattal, hatékonyan kerül megvalósításra a projekt.

Kiváló munkakörnyezet

Állandóan foglalkoztatjuk párhuzamosan futó munkáinknak köszönhetően minden munkájára igényes, jó szakemberünket.

IPARI PADLÓK

Hagyományos hegesztett hálóval, vagy acélszállal erősített ipari padlók kivitelezése, ipari létesítmények, raktárak, bevásárlóközpontok, hangárak és szabadtéri tárolók részére.

Fugamentes padlók

Kb. 1000 m2-es nagyságú táblák. Nincs utólagos vágott dilatáció, fugatömítés, későbbiekben fugacsere. A fuga szélén nincs letöredezés, illetve nincsenek fugajavítások.

Nagy pontosságú padlók

Magas raktáraknál, ahol indukciós vezetésű targoncák vannak tervezve. A DIN 18202 szabvány helyett a DIN 15185-ös szabványt alkalmazzák, ezért a kivitelezés különleges műszaki ráfordítást igényel.

Kéregerősített padlók

Az alkalmazott felületkeményítő réteg biztosítja az előírt igénybevételeknek megfelelően a magas kopásállóságot, ezen felül alkalmazása jelentősen növeli a padló élettartamát.

Térbetonok

A kültéri nagy felületű fagyálló beton, térbeton jól ellenáll a szélsőséges időjárásnak. Gazdasági- és rakodóudvarok, nehézgépjármű és nagy közúti forgalom által igénybevett kültéri betonok.

BURKOLATOK

Lézertechnika

A habarcs helyes keverési aránya alapfeltétel a szilárdsághoz és a beton és kerámia közötti homogén kötéshez. A legmodernebb lézertechnika gondoskodik a habarcságyazat magasságának precíz beméréséről úgy, hogy nagy felületek is pontosan vízszintesek, illetve pontosan meghatározott lejtésűek legyenek.

Speciális lapok

A friss terítőrétegbe azután speciális klinker lapokat hézagmentesen és ütögetés nélkül leraknak. Ezután ezeket egy görgős rázógéppel bevibrálják.

Tökéletes illesztés

A görgők magas vibrációs frekvenciája eközben optimálisan tömöríti a terítőréteget és egyidejűleg a cementiszapot a szűk fugákba felemeli. Üreges helyek, amelyek gyakran gyenge pontok kialakulásához vezetnek, nem keletkezhetnek.

Homogén burkolat

Utolsó lépésként egy kvarchomokból és cementből álló szuszpenziót dörzsölnek be a fugákba. Minden komponens egyidejű megkötése következtében homogén burkolat keletkezik.

FEL